This website is using cookies. By using our services, you acknowledge and approve that we use cookies. Read more

Tietosuojakäytäntö

1 Johdanto

Fate Army Limited on kunnioittaa ja suojaa yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi voimassaolevien tietosuojalakien ja -asetusten mukaisesti.

Henkilötietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Fate Army Limited saattaa saada tietoja minkä tahansa Mozebra-nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus selventää, miksi ja miten henkilötietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet, joilla suojaamme tietoja ja turvaamme niiden luottamuksellisuuden.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät käytäntömme ja tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

2 Keitä me olemme?

Karma.casino on Viro rekisterinumerolla 14983302 rekisteröidyn Fate Army Limitedin omistama tuotemerkki (viitataan tästä lähtien "Fate Army" ja/tai "Karma). Yrityksen rekisteröintiosoite on Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Sakala tn 10, 10141, Estonia. Nettisivua Karma.casino ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C69565 ja osoitteella Burlington Complex, Level 1, Dragonara Road, Paceville, St. Julians, STJ3141, Malta.

Henkilötiedot säilytetään Bethard Groupin järjestelmissä ja sitä hallinnoidaan alla kuvaillulla tavalla. Sivustoa operoi Mozebra Limited (viitataan tästä lähtien "White Label" sekä "Karma"), jolla on täysi oikeus käyttää kaikkea Bethard Groupin säilyttämää henkilötietoja operoidakseen Karma.casino -sivustoa.

Mozebra Limited käsittelee kaiken tämän sivun kautta kerätyn henkilötiedon. Näin ollen kaikki tämän dokumentin viittaukset "Karma" ja "meihin" viittaavat Karma-sivustoon.

Tulet vastaanottamaan viestejä suoraan Karma ja kaikki henkilötietojen hallintaan liittyvät oikeudet luovutetaan Karma. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai niiden käytöstä, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavirkailijaamme suoraan sähköpostitse: [dpo@Karma.casino][1].

3 Mitä tietoja keräämme

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

‚ÄĘ Tieto jota ker√§√§mme sinusta: Tietty√§ tietoa ker√§t√§√§n automaattisesti kun k√§yt√§t sivustoamme. T√§m√§ tieto sis√§lt√§√§ teknist√§ tietoa k√§ytt√§m√§st√§si laitteista (kuten esimerkiksi malli, k√§ytt√∂j√§rjestelm√§, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sek√§ muuta tietoa siit√§, miten k√§yt√§t tuotteitamme.

‚ÄĘ Tieto jota annat meille: Rekister√∂ityess√§si annat meille henkil√∂tietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntym√§aika, s√§hk√∂postiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme my√∂s pyyt√§√§ sinulta lis√§tietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallisen henkil√∂todistuksen, pankkikortin, tiliotteen, todistuksen varallisuuden l√§hteest√§, todistuksen tulojen l√§hteest√§, talouslaskun ja muuta tarvittavaa tietoa.

Keräämme tietoa kirjeenvaihdosta nettisivun kautta, sähköpostin kautta tai muilla tavoin (puhelinkeskusteluja saatetaan valvoa tai nauhoittaa tarkistaaksemme, että sääntöjämme on noudatettu tai ratkaistaksemme esiintyneitä ongelmia, parantaaksemme laatua tai palvelua, koulutustarkoituksessa tai löytääksemme tai ehkäistäksemme petoksia tai muuta rikollista toimintaa.)

‚ÄĘ Tieto kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkil√∂tietoja sinusta my√∂s toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten kautta.

‚ÄĘ Julkiset tiedot: Pyrkimyksiss√§mme edist√§√§ vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata. Pyrimme est√§m√§√§n, ettei tuotteitamme ja palvelujamme k√§ytet√§ laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmet√§ riskej√§. N√§iss√§ tapauksissa saatamme tarkistaa tietoja julkisista l√§hteist√§, kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivuilta, kiinteist√∂omistusta koskevista tiedoista ja maksukyvytt√∂myysrekistereist√§. Vaikka t√§m√§ tieto on julkista, olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme n√§it√§ tietoja ainoastaan, mik√§li se on ehdottoman v√§ltt√§m√§t√∂nt√§.

4 Lähtökohdat tietojen keräämiselle

Mozebra kerää, käsittelee ja säilyttää henkilötietoja seuraavista syistä:

‚ÄĘ kun se palvelusopimuksen t√§yttymisen vuoksi on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ (haluamiesi palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme t√§ytt√§miseksi, kuten esimerkiksi tilin rekister√∂innin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syist√§. S√§√§nn√∂t&Ehdot jotka rekister√∂innin yhteydess√§ hyv√§ksyt/olet hyv√§ksynyt muodostavat sopimuksen ja palvelujen s√§√§nn√∂t, joita tarjoamme); "Palvelujen hallinnointia varten" sis√§lt√§√§ salasanojen muistutuksia, palveluviestej√§ kuten nettisivun huoltotoimenpiteet, p√§ivityksi√§ Yksityisyydensuoja ja Ev√§steet -k√§yt√§nt√∂ihin tai K√§ytt√∂ehtoihin.

‚ÄĘ laillisuus- ja s√§√§ntelyvelvoitteidemme ja sitoumustemme noudattamiseksi, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesus√§√§nn√∂kset. Saattaa olla, ett√§ meit√§ vaaditaan k√§ytt√§m√§√§n ja s√§ilytt√§m√§√§n henkil√∂tietoja kuten l√§√§ketieteellisi√§ tietoja, mink√§ tahansa ep√§ilytt√§v√§n k√§yt√∂ksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin est√§miseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

Alle on suuntaa antavasti listattu tilanteista jolloin henkilötietoja saatetaan juridisista tai sääntöjen mukaisista syistä kerätä tai käyttää: o pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;

o palvelujamme tarjotaan ainoastaan oikeutetuille henkilöille;

o jotta voidaan seuloa pelaajia petostentorjuntaohjelmistojen varalta

o kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, löytämiseksi ja asian ajamiseksi

o henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja rahalähteen löytämiseksi minkä tahansa maksutapahtuman yhteydessä;

‚ÄĘ tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin ja tapahtumiin liittyv√§√§ yhteydenpitoa varten eri alustoilla, kuten s√§hk√∂posti, puhelu, tekstiviesti, push-viesti tai muu soveltuva tapa. Rekister√∂intisi yhteydess√§ sinulta tiedustellaan, haluatko vastaanottaa markkinointiviestint√§√§. N√§in ollen pyyd√§mme suostumuksesi rekister√∂ityess√§si. Voit tehd√§ valinnan, ett√§ et vastaanota suoramainontaa lainkaan. Voit my√∂s valita, mist√§ l√§hteest√§ suoramainontaa haluat vastaanottaa. N√§it√§ asetuksia on mahdollista milloin tahansa my√∂s muuttaa kirjautuessasi omalle pelitilillesi tai ottamalla yhteytt√§ asiakastukeen joko s√§hk√∂postilla tai live-chatissa. Vaihtoehtoisesti voit l√§hett√§√§ s√§hk√∂postia osoitteeseen dpo@Karma.casino tietosuojasta vastaavalle henkil√∂lle.

‚ÄĘ mist√§ tahansa tarvittavasta laillisesta syyst√§. Siin√§ tapauksessa henkil√∂tietosi kuitenkin turvataan, eik√§ niit√§ k√§ytet√§ mill√§√§n ep√§oikeudenmukaisella tavalla. Henkil√∂tietoja ei k√§sitell√§ siten, ett√§ se loukkaisi henkil√∂n oikeuksia, vapautta tai henkil√∂√§ itse√§√§n (kuten sinua) mill√§√§n tavalla. Voidaksemme m√§√§ritt√§√§, voidaanko tietojasi k√§sitell√§, otamme huomioon useita tekij√∂it√§, kuten mitk√§ ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen k√§sittelylle, millainen on tietojen luonne ja millainen on k√§sittelyn vaikutus sinuun.

Tällaisessa tapauksessa saattaa olla mahdollista pyynnöstäsi saada raportti arviosta, joka on tehty ainoastaan laillisuusperustein. Sinulla on myös oikeus vastustaa menettelyä, mikä ei tosin ole välttämättä absoluuttinen oikeus.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

o tuotteidemme ja palvelujemme käyttö viedään henkilötasolle - tarjotaksemme räätälöidympää asiakaspalvelua (esimerkiksi pelaajahistoriaa tuotesuosituksissa); Mikäli et halua vastaanottaa personoituja palveluita voit poistaa asetuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen dpo@Karma.casino

o parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi- ja tutkimustarkoituksissa, kuten tehdessämme tilastollisia analyyseja ja trendianalyysejä tai selvittääksemme, mitkä ovat suosikkituotteita ja -palveluita ja parantaaksemme niittä;

o pitääksemme yhteyttä sinuun: Kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin vastaaminen, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sekä yleisesti toimet pelaajakokemuksen parantamiseksi. Lokien käyttö toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi, samoin yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista joita olet valinnut.

o pelikokemuksesi turvaamiseksi entisestään - verkon turvallisuusnäkökohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin keskeinen asia kuten asiakkaiden verkkoyhteyksien jatkuva turvaaminen

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, käsittelemme niitä ainoastaan jos:

o olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi

o se on välttämätöntä velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lainsäädännön kannalta (työttömyys, sosiaaliturva, sosiaalisen suojelun laki);

o liittyen henkilödataan, jonka olet tehnyt julkiseksi;

o oikeudellisten vaatimusten noudattamiseksi tai puolustamiseksi

o noudattaaksemme yleistä etua tai EU:n tai sen osakkuusvaltion lakia

MIkäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa sen, ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä tiettyjen sivustojemme osien toiminnallisuuden ja turvallisuuden säilyttämisessä. Me käytämme niitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käyt verkkosivustoillamme. Voit valita, hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Teemme tämän tiettäväksi näyttämällä oman evästeilmoituksemme, kun vierailet sivustollamme.

Ole hyvä ja tutustu evästekäytäntöömme saadaksesi lisätietoa.

6 Koska me luovutamme henkilökohtaisia tietojasi?

Joissain tilanteissa Mozebra jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Suoritamme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan ja huolellisen käsittelyn kuin mekin. Sekä Mozebra että ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja toteuttamaan velvoitteemme sopimuksellisilla toimenpiteillä.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:

‚ÄĘ Sinun informoimisesi t√§rkeist√§ muutoksista tai ominaisuuksien kehityksist√§ ja tuotteiden sek√§ kyseisten palveluiden kohdalla tapahtuvista toimenpiteist√§.
‚ÄĘ Jos s√§√§ntelyelin on meid√§t m√§√§r√§nnyt tekem√§√§n niin.
‚ÄĘ saatamme ohjeistaa ja valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan tietoa, jota s√§√§telyelin vaatii
‚ÄĘ Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa laillisia oikeuksiamme.
‚ÄĘ Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa tapauksissa, joissa SuperNopeailla on hyv√§ksytt√§v√§ aihe ep√§ill√§ pelitilill√§ tapahtuvia v√§√§rink√§yt√∂ksi√§. henkil√∂llisyyden todentamispalvelut
‚ÄĘ henkil√∂llisyyden tarkastusvirastojen kanssa;
‚ÄĘ palveluntarjoajat joiden palvelut tukevat omiamme, kuten rahalaitokset tai kokonaisuudet, jotka tukevat maksupalvelujamme
‚ÄĘ kolmannen osapuolen kokonaisuudet, joiden kautta tulet asiakkaaksi
‚ÄĘ Ulkopuolisille tilintarkastajille, jotka riippumattomina auditoivat yrityst√§mme pelintarjoajia sitovien erityisten lakien ja s√§√§nt√∂jen noudattamisessa.

7 Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi ETA -alueen ulkopuolelle.

Mikäli näin tapahtuisi yritysryhmämme sisällä tai liikekumppaneillemmme, pidämme kaikin mahdollisin tavoin huolen siitä, että kaikki tiedonkäsittely tapahtuu samalla tavalla kuin ETA -alueella.

8 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluidemme käytön, me tavallisesti säilytämme henkilökohtaiset tietosi vielä jonkin aikaa.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

9 Oikeutesi ja omat valintasi tietojesi suhteen

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia, joita voit toteuttaa. Sinulla on:

‚ÄĘ Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tiet√§√§ mit√§ tietoa sinusta on ker√§tty ja k√§yt√∂ss√§
‚ÄĘ Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyyt√§√§ ote henkil√∂kohtaisista tiedoistasi, joita meill√§ sinusta on. Kyseess√§ on henkil√∂tietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyynt√∂. Jos haluat tehd√§ pyynn√∂n, ole yst√§v√§llinen ja ota yhteytt√§ asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): dpo@Karma.casino
‚ÄĘ Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyyt√§√§ meit√§ poistamaan hallussamme olevat henkil√∂kohtaiset tietosi. On huomattava, ett√§ t√§m√§ ei vapauta meit√§ muiden lakien mukaisista s√§ilytysoikeuksista. Voit pyyt√§√§ tulla unohdetuksi, kun:

o tieto ei ole enää tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin kerätty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme)

o olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päättänyt vetäytyä siitä ja me emme pysty oikeuttamaan säilytystä muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla.

o käsittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;

o meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja

o data tulee poistaa lain vaatimassa tarkoituksessa

‚ÄĘ Oikeus tietojen siirrett√§vyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkil√∂tietosi, jotka olet meille toimittanut yleisesti k√§yt√∂ss√§ olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. T√§m√§n johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen k√§ytt√§√§ tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydess√§.
‚ÄĘ Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteytt√§ pyyt√§√§ksesi tiedon korjausta ja oikaisua yll√§pit√§mist√§mme virheellisist√§ tai ep√§t√§ydellisist√§ henkil√∂tiedoistasi.
‚ÄĘ Oikeus rajoittaa henkil√∂tietojen k√§sittely√§: Sinulla on oikeus rajoittaa henkil√∂tietojesi k√§ytt√∂√§ tietyiss√§ olosuhteissa
‚ÄĘ Oikeus kielt√§√§ henkil√∂tietojen k√§sittely: Tietynlaisen tilanteen perusteella voit kielt√§√§ henkil√∂kohtaisten tietojesi k√§sittelyn, toisin sanoen sinulla on oikeus kielt√§√§ tietojesi k√§ytt√∂ suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkil√∂tietojen k√§sittely joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin
‚ÄĘ Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkil√∂tietojesi k√§yt√∂st√§ myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai s√§hk√∂postilla osoitteeseen dpo@Karma.casino
‚ÄĘ Oikeus olla olematta automatisoidun prosessoinnin kohteena: K√§yt√§mme joskus j√§rjestelmi√§, joiden avulla teemme henkil√∂tietoihisi perustuvia automatisoituja p√§√§t√∂ksi√§. N√§m√§ automatisoidut p√§√§t√∂kset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden k√§ytt√∂oikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyj√§ p√§√§t√∂ksi√§, ja sen sijaan pyyt√§√§ oikean ihmisen v√§liintuloa ja p√§√§t√∂ksen tekoa, jos koet, ett√§ asiasta aiheutuu sinulle laillisia huolia. T√§m√§ p√§tee my√∂s henkil√∂tietoihin, joita k√§ytet√§√§n suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).

Sinulla on oikeus kieltää tietojesi automatisoitu käsittely, mikäli se
‚ÄĘ ei ole tarpeellista v√§lill√§mme olevan sopimuksen t√§ytt√§miselle
‚ÄĘ on lakiin perustuva;

10 Tietojesi suojaaminen

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja täsmällisellä tavalla. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi, jotka olet uskonut meidän haltuumme. Teemme kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkea sivustojemme kautta kerättyä tietoa käsitellään turvallisesti ja tämän asiakirjan linjauksien mukaisesti ja tiukkoja tietosuojastandardeja noudattaen.

Yritämme toteuttaa ISO27001 -tietoturvastandardin periaatteita niin paljon kuin mahdollista. Neljännesvuosittain tehtävissä tietoturvatarkastuksissa varmistamme oman toimintamme moitteettomuuden.

11 Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa henkilötiedoistasi tai miten niitä käytämme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostitse tietosuojahenkilöömme:dpo@Karma.casino

Huomaathan, että vastaamme sinulle toimistoaikoina.

12 Valitukset

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä miten henkilötiteojasi käsittelemme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse dpo@Karma.casino

Mik√§li et ole tyytyv√§inen vastaukseemme tai emme k√§sittele henkil√∂kohtaisia tietojasi mielest√§si lain mukaisella tavalla, voit j√§tt√§√§ valituksen asiasta johtavalle tietosuojaviranomaiselle - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) ‚Äď tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

13 Muutoksia tietosuojailmoitukseemme

Mozebra varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa ajoittain. Ole ystävällinen ja tarkista se aika ajoin päivitysten tai muutosten varalta.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään aineellisia muutoksia, mukaan lukien muutokset, millä tavalla käytämme henkilötietojasi, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää, mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan, ja aikaa päättää, haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia tietosuojailmoitukseemme, tai muutoin et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, saattaa olla, ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme tai osaa niistä.

Tämä menettelytapa päivitettiin viimeksi toukokuun 21.päivä 2021.