Denna webbplats anvÀnder cookies. Genom att anvÀnda vÄra tjÀnster bekrÀftar och godkÀnner du att vi anvÀnder cookies. LÀs mer

Integritetspolicy

1 Introduktion

Fate Army Limited har Ätagit sig att respektera och skydda din integritet, inklusive all personlig information som du gett oss, i enlighet med gÀllande lagar och bestÀmmelser om dataskydd.

Vi behandlar dina personuppgifter pÄ det sÀtt som anges i denna sekretesspolicy. Information kan lÀmnas till Fate Army Limited via nÄgon av Fate Army webbplatser, telefonsamtal eller pÄ nÄgot annat sÀtt.

Det hÀr förklarar hur din personliga information samlas in, grunden till för att den samlas in och hur den kommer att behandlas och hÄllas sÀker. Ytterligare ÄtgÀrder finns för att skydda sekretess för alla uppgifter som kan ses som kÀnsliga.

VÀnligen lÀs följande policy noggrant för att fullt ut förstÄ hur vi hanterar personuppgifter.

2 Vilka Àr vi?

Karma.casino Ă€r ett White Label företag av Fate Army Limited (nedan kallat “Fate Army”;) med registreringsnummer 14983302, ett företag etablerat under Estland lagar, med registrerad adress pĂ„ Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Sakala tn 10, 10141, Estland. Karma opererar under under Bethard Group Limiteds plattform, ett maltesiskt bolag med registreringsnummer C69565 med registrerad adress The Burlington Complex, Level 1, Dragonara Road, Paceville, St. Julians STJ 3141, Malta.

Medan personuppgifter förvaras av Bethard Group Limited och hanteras som beskrivs nedan, uppmĂ€rksammas det att webbplatsen drivs av Fate Army Limited (nedan kallad “Fate Army” & “Karma”) som dĂ€rför har och krĂ€ver stĂ€ndig tillgĂ„ng till personuppgifter som hanteras av Bethard Group Limited för att kunna driva sin verksamhet via Karma.casino. All personlig information som erhĂ„llits via denna webbplats kommer att behandlas av Fate Army Limited.

Om du har specifika frÄgor angÄende din personliga information eller hur vi anvÀnder den, vÀnligen kontakta vÄr dataskyddsansvarig (DPO) direkt via e-post pÄ dpo@Karma.casino.

3 Information vi samlar

Följande typer av information kan samlas in nÀr du anvÀnder vÄra tjÀnster:

  • ··Information som vi samlar om dig: Vissa personuppgifter samlas automatiskt nĂ€r du besöker vĂ„r webbplats. Denna information inkluderar, men Ă€r inte begrĂ€nsad till, teknisk information om de anvĂ€nda enheterna (t.ex. modell, operativsystem, IP-adress, webblĂ€sartyp, mobilenhetsidentifierare), inloggningsinformation, trafikdata, webblĂ€sningsvanor och annan information om hur du interagerar med vĂ„ra produkter.
  • ··Information du ger oss: Vid registrering ger du oss dina personliga uppgifter som namn, efternamn, mobilnummer, kön, födelsedatum, e-postadress och ditt hemland. Under större aktivitet pĂ„ kontot kan vi ocksĂ„ begĂ€ra ytterligare information och dokumentation, inklusive identitetskort, bankkort, kontoutdrag, finansieringskĂ€lla, försĂ€kringspost och annan relevant information. Vi hĂ„ller register över korrespondens, antingen via webbplatsen, e-post eller pĂ„ andra sĂ€tt. (Telefonsamtal kan övervakas eller inspelas - Vi kan göra det för att kontrollera att vi har utfört dina instruktioner korrekt vid problem, för att lösa frĂ„gor, för regleringsĂ€ndamĂ„l, för att förbĂ€ttra vĂ„r servicekvalitet, för att hjĂ€lpa oss att utbilda vĂ„r personal, eller för att upptĂ€cka eller förebygga bedrĂ€gerier eller andra brott).
  • ··Information frĂ„n tredje part: Vi kan ocksĂ„ fĂ„ personuppgifter om dig frĂ„n tredje part som specialistföretag som tillhandahĂ„ller verifieringstjĂ€nster eller kreditupplysningsföretag
  • ··AllmĂ€n information: För att frĂ€mja ansvarsfullt spelande betraktar vi vĂ„ra kunders ekonomi, och förhindrar att vĂ„ra produkter och tjĂ€nster anvĂ€nds för olagliga Ă€ndamĂ„l. Vi observerar kontinuerligt kontoaktivitet som kan innebĂ€ra en risk och vi kan dĂ„ vĂ€nda oss till allmĂ€nt tillgĂ€nglig information om dig som till exempel sociala medier, egendomsuppgifter och konkursregister. Även om denna information Ă€r offentlig, förblir vi mycket noga med din information och anvĂ€nder det bara som nödvĂ€ndigt för att utföra dessa kontroller

4 Grunderna för insamling av data

Karma samlar, behandlar och lagrar personlig information av följande skÀl:

  • ··NĂ€r det Ă€r nödvĂ€ndigt för utförandet vĂ„rat Service-avtal (för att tillhandahĂ„lla de tjĂ€nster och produkter du vill ha och dĂ€rför att uppfylla det avtal vi har med dig och dĂ€rför av skĂ€l som kontoregistrering, validering och administrationsĂ€ndamĂ„l. VĂ„ra villkor som du accepterar / har accepterat vid registrering, anger villkoren i avtalet och de tjĂ€nster vi tillhandahĂ„ller) AdministrationsĂ€ndamĂ„l inkluderar lösenordspĂ„minnelser, servicemeddelanden, underhĂ„ll av webbplatser, uppdateringar av vĂ„r policy för integritets- och cookies, eller anvĂ€ndarvillkor.
  • ··Att följa vĂ„ra lagar och förpliktelser och Ă„taganden, inklusive de som gĂ€ller ansvarsfullt spelande och förekommande av penningtvĂ€tt. Vi kan vara skyldiga att anvĂ€nda och lagra personuppgifter, inklusive medicinska data, för att förebygga, upptĂ€cka eller utreda misstĂ€nkta beteenden, bedrĂ€glig verksamhet, brottslighet, problemspel eller annan potentiell risk. Nedan finns en lista över nĂ€r personuppgifter kan samlas in eller anvĂ€ndas för att uppfylla lagar och förpliktelser:
  • ··att omdirigera den potentiella spelaren till rĂ€tt land i enlighet med vĂ„ra licensvillkor
  • ··för att sĂ€kerstĂ€lla att vĂ„ra tjĂ€nster endast erbjuds till berĂ€ttigade personer och för att skydda spelare mot bedrĂ€geri
  • ··förebygga, upptĂ€cka och Ă„tala alla typer av brott
  • ··verifiera din identitet
  • ··För direkt marknadsföring och kommunikation angĂ„ende vĂ„ra varor och tjĂ€nster via olika plattformar, inklusive e-post, telefon, SMS, push-notifikationer eller nĂ„got annat lĂ€mpligt sĂ€tt. Vid anmĂ€lan hos oss frĂ„gar vi dig om du vill fĂ„ marknadsföringskommunikation. DĂ€rför kommer vi att begĂ€ra ditt samtycke vid registrering. Du kan vĂ€lja att inte ta del av nĂ„gon marknadsföring vid registrering. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja vilka sĂ€tt vi skickar eventuell marknadsföring. I det senare fallet kommer du bara att fĂ„ direktmarknadsföring via det sett du valt. Samtycket du ger eller inte ger i samband med mottagande av direktmarknadsförings kan Ă€ndras nĂ€r som helst genom att Ă€ndra dina instĂ€llningar via ditt konto nĂ€r du Ă€r inloggad eller genom att kontakta kundtjĂ€nst via e-post eller direktchatt. Alternativt kan du ocksĂ„ skicka ett mail till vĂ„r dataskyddsansvariga (DPO) pĂ„ dpo@Karma.casino.
  • ··För andra Ă€ndamĂ„l som överensstĂ€mmer med vĂ„ra legitima intressen. I sĂ„dana fall kommer dina personuppgifter fortfarande att skyddas och kommer inte att behandlas pĂ„ nĂ„got sĂ€tt som skulle vara orĂ€ttvist för dig. Vi kommer inte att behandla dina personuppgifter i vĂ„ra berĂ€ttigade intressen om det Ă€r sĂ„ att vĂ„ra intressen Ă„sidosĂ€tts av intressen, rĂ€ttigheter eller friheter hos berörda individer (som du). För att avgöra om vi kan behandla dina data pĂ„ grundval av detta ska vi övervĂ€ga ett antal faktorer, sĂ„som vad dina rimliga förvĂ€ntningar om behandlingen av uppgifterna, vilken typ av data, och effekterna av behandlingen pĂ„ dig.
  • ··NĂ€r den rĂ€ttsliga grunden för att behandla dina personuppgifter uteslutande vĂ„ra legitima intressen, kan en rapport om balanseringstestet som anvĂ€nds i detta avseende göras tillgĂ€nglig för dig pĂ„ begĂ€ran. Du kan invĂ€nda nĂ€r som helst nĂ€r legitima intresseanvĂ€ndningar anvĂ€nds som grund för att behandla dina personuppgifter, Ă€ven om denna rĂ€tt kanske inte Ă€r absolut.
  • ··Bearbetning av data för legitima intressen Ă€r gjort för: att personifiera din erfarenhet nĂ€r du anvĂ€nder vĂ„ra produkter och tjĂ€nster - att erbjuda en mer relevant, anpassade tjĂ€nster (t.ex. anvĂ€ndarhistorik för att ge dig rekommenderade produkter) Om du inte vill ta emot personliga tjĂ€nster kan du inaktivera detta genom att kontakta vĂ„r kundsupport eller skicka ett mail till dpo@Karma.casino
  • ··att förbĂ€ttra vĂ„ra produkter och tjĂ€nster - för analys och forskningsĂ€ndamĂ„l sĂ„ att vi kan förbĂ€ttra de tjĂ€nster som erbjuds av oss; statistisk och trendanalys för att kunna analysera populĂ€ra produkter och tjĂ€nster och förbĂ€ttra dem,
  • ··att kommunicera med dig - som svar pĂ„ dina frĂ„gor, förfrĂ„gningar och klagomĂ„l dĂ€r vi kommer att kunna hantera tvister med spelare, att styra spelare till ansvarig supportpersonal och att generellt förbĂ€ttra spelarens erfarenhet. SĂ„dana loggar kan ocksĂ„ anvĂ€ndas för att identifiera Ă„terkommande programvaruproblem. Även personuppgifter som grundar sig pĂ„ berĂ€ttigade intressen kan anvĂ€ndas för att kontakta dig med nyheter och information i relationer till kampanjer och tĂ€vlingar du sjĂ€lv valt att deltaga i.
  • ··för att göra din spelupplevelse sĂ€krare - NĂ„gra nĂ€tverkssĂ€kerhetsaktiviteter som genomförs av oss som speloperatör anses vara en vĂ€sentlig del som syftar till att sĂ€kerstĂ€lla att kunderna stĂ€ndigt skyddas.

NÀr det gÀller sÀrskilda kategorier av data (kÀnsliga data) behandlar vi bara sÄdana data om:

  • ··du har gett oss ditt definitiva samtycke.
  • ··det Ă€r nödvĂ€ndigt för att vi ska kunna fullgöra vĂ„ra skyldigheter och utöva vĂ„ra specifika rĂ€ttigheter eller uppgifter frĂ„n den registrerade inom omrĂ„det för anstĂ€llnings- och social trygghet.
  • ··det gĂ€ller personuppgifter som du har offentliggjort.
  • ··det Ă€r nödvĂ€ndigt att etablera, utöva eller försvara rĂ€ttsliga krav.
  • ··det Ă€r nödvĂ€ndig av skĂ€l av allmĂ€nt intresse, pĂ„ grund av Europeiska unionens eller medlemsstaternas lagstiftning. Om du vĂ€ljer att inte ge oss vissa personuppgifter kan det innebĂ€ra att vi inte skulle kunna tillhandahĂ„lla vĂ„ra produkter eller tjĂ€nster.

5 Cookies

Cookies Àr viktiga för att vÄra webbplatser ska kunna fungera korrekt och sÀkert. Vi anvÀnder dem ocksÄ för att göra saker snabbare, enklare och mer personligt för dig, vilket ger en bÀttre upplevelse över lag nÀr du besöker vÄr webbplats. För att vi ska kunna göra detta samlar cookies in information om dig nÀr du navigerar pÄ vÄra webbplatser. Du kan vÀlja om du vill acceptera eller avvisa nÄgra eller alla typer av cookies och kan styra detta via enhetens webblÀsarinstÀllningar. Vi kommer att göra dig medveten om detta genom att visa dig vÄr cookiebanner nÀr du besöker vÄr webbplats. VÀnligen se vÄr cookies policy för mer information.

6 NĂ€r delar vi dina personuppgifter

Vissa omstÀndigheter krÀver att Karma delar viss information med tredje part. För att förhindra vissa risker utförs kontroller för att sÀkerstÀlla att de företag vi arbetar och samarbetar med Àr vÀlutrustade för att ge din information samma nivÄ av vÄrd och skydd som vi gör. BÄde Karma och betrodda tredje parter Àr skyldiga att hantera din information i enlighet med gÀllande lagstiftning om dataskydd, och vi mÄste ocksÄ införa avtalsÄtgÀrder som förstÀrker dessa skyldigheter. VÀnligen se de omstÀndigheter dÀr vi delar data med tredje part nedan:

  • ··Att meddela dig om nĂ„gra viktiga förĂ€ndringar eller utveckling av funktionerna och anvĂ€ndningen av produkter eller tjĂ€nster;
  • ··NĂ€r det bestĂ€lls av nĂ„gon myndighet / tillsynsorgan enligt nĂ„gon lagbestĂ€mmelse i den styrande lagen
  • ··Vi fĂ„r instruera och auktorisera den finansiella institutionen med vilken kontoinnehavarens konto hĂ„lls för att avslöja eventuell information som kan krĂ€vas av regulatorn nĂ€r det gĂ€ller kontohavarens konto
  • ··För att etablera, utöva eller försvara vĂ„ra lagliga rĂ€ttigheter
  • ··För bedrĂ€geribekĂ€mpning och kontrollĂ€ndamĂ„l, i fall dĂ€r Karma har rimliga skĂ€l att misstĂ€nka eventuellt bedrĂ€geri med ett konto.
  • ··Med identitetsverifieringsbyrĂ„er
  • ··Med tjĂ€nsteleverantörer sĂ„ att vi kan tillhandahĂ„lla vĂ„ra tjĂ€nster begĂ€rda av dig sĂ„som de finansiella institutionerna eller enheterna vi anvĂ€nder för att underlĂ€tta betalningar.
  • ··Med tredjepartsenheter som introducerar oss för dig.
  • ··Med externa revisorer, som utför en oberoende revision pĂ„ vĂ„rt företag för att undersöka överensstĂ€mmelse med specifika lagar och regler som gĂ€ller för speloperatörer.

7 Dataöverföring utanför EU

För nÀrvarande överför vi inte dina personuppgifter utanför EES. Om vi skulle överföra dina personuppgifter utanför EES, inom koncernen eller till vÄra samarbetspartners, kommer vi att vidta alla nödvÀndiga ÄtgÀrder för att sÀkerstÀlla att det skyddas enligt samma normer som det skulle vara inom EES.

8 Perioden för förvaring av information

Vi kommer endast behÄlla din information sÄ lÀnge som det Àr rimligt nödvÀndigt för att genomföra ovan angivna syften och för att uppfylla vÄra lagliga skyldigheter. Som befintlig kund mÄste vi behÄlla din information för att uppfylla vÄra juridiska och avtalsenliga krav. NÀr du slutar anvÀnda vÄra tjÀnster Àr det dock nödvÀndigt att behÄlla din personliga information i minst den tid som krÀvs för att uppfylla de syften som anges i denna policy och för att följa lagliga skyldigheter enligt EU / lokala lagar (till exempel, regler för bekÀmpning av penningtvÀtt eller tillstÄndsregler), för att kunna etablera eller försvara rÀttsliga krav (till exempel försumlighetskrav) som kan göras mot oss. Viss data kan lagras under en period av tio (10) Är frÄn nÀr du slutar anvÀnda vÄra tjÀnster.

9 Dina val och rÀttigheter angÄende din personliga information

Personuppgifter hör uteslutande till dig som registrerad. DÀrför har du flera rÀttigheter till dina personuppgifter, inklusive:

  • ··RĂ€tt att informeras: Som registrerad har du rĂ€tt att bli informerad om insamling och anvĂ€ndning av dina personuppgifter för att kunna fatta vĂ€lgrundade beslut om behandling av sĂ„dan personlig information.
  • ··RĂ€tt till tillgĂ„ng av information: Du kan begĂ€ra en kopia av den personliga informationen vi har om dig. Detta Ă€r kĂ€nt som en databasĂ„tkomstförfrĂ„gan. Om du vill göra en sĂ„dan förfrĂ„gan, tveka inte att kontakta kundsupport eller vĂ„r DPO pĂ„ dpo@Karma.casino
  • ··RĂ€tt till borttagning: Denna rĂ€ttighet gör det möjligt för dig som registrerad att begĂ€ra att uppgifterna raderas, men dĂ€r vi Ă€r skyldiga att behĂ„lla dessa uppgifter under en viss tid i enlighet med andra lagar, kommer dessa uppgifter inte att raderas förrĂ€n denna period har löpt ut. Du kan begĂ€ra rĂ€tt att bli glömd nĂ€r:
  • ··Denna rĂ€ttighet gör det möjligt för dig som registrerad att begĂ€ra att uppgifterna raderas. Det mĂ„ste noteras att detta inte befriar oss frĂ„n obligatoriska retentionsperioder enligt andra lagar. Du kan begĂ€ra rĂ€tt att bli glömd nĂ€r:
  • ··Informationen Ă€r inte lĂ€ngre nödvĂ€ndig i förhĂ„llande till syftet med vilket det samlades in (som förklaras i vĂ„r sekretesspolicy).
  • ··m du tidigare gav samtycke till anvĂ€ndningen av din information, men dĂ€refter besluta att dra tillbaka den och vi inte kan motivera en annan rĂ€ttslig grund för att anvĂ€nda den enligt lagen om dataskydd
  • ··Vi behandlar din information baserat pĂ„ vĂ„ra legitima intressen och vi inte kan visa övertygande legitima skĂ€l att fortsĂ€tta bearbeta informationen.
  • ··Vi har inte en laglig grund enligt lagen om dataskydd för att behandla informationen.
  • ··Uppgifterna mĂ„ste raderas för att uppfylla ett rĂ€ttsligt krav.
  • ··RĂ€tt till dataportabilitet: En registrerad har rĂ€tt att kopiera eller överföra personuppgifter i ett "vanligt maskinlĂ€sbart format". Detta gör det möjligt för dig att skaffa och Ă„teranvĂ€nda din information för dina egna Ă€ndamĂ„l pĂ„ olika sĂ€tt. Denna rĂ€tt Ă€r dock begrĂ€nsad eftersom dataöverföringsrĂ€tten bara gĂ€ller data som spelaren direkt tillhandahĂ„ller. Data som behandlas med automatiska medel; och till data som behandlas baserat pĂ„ samtycke eller dĂ€r det Ă€r nödvĂ€ndigt för utförandet av ett kontrakt.
  • ··RĂ€tt till rĂ€ttelse: Du har rĂ€tt att kontakta oss för att korrigera och rĂ€tta till all information vi hĂ„ller och behandlar om dig, vilket kan vara felaktigt eller ofullstĂ€ndigt.
  • ··RĂ€tt att begrĂ€nsa behandling av personuppgifter: Du har rĂ€tt att begrĂ€nsa behandlingen av dina personuppgifter under vissa omstĂ€ndigheter.
  • ··RĂ€tt till stopp av behandling av personuppgifter: Denna rĂ€ttighet ger dig möjlighet att invĂ€nda mot behandlingen personliga data av baserat pĂ„ legitima intressen som grund för att behandla din personliga information. Behandling av personuppgifter för direktmarknadsföring inklusive profilering (nĂ€r det gĂ€ller försĂ€ljnings- och marknadsföringskommunikation har du alltid möjlighet att dra tillbaka ditt tidigare givna samtycke nĂ€r som helst för behandling av dina personuppgifter. Detta Ă€r möjligt igenom att kontakta kundtjĂ€nst via e-post eller direktchatt) behandling av personuppgifter för vetenskaplig eller historisk forskning eller statistiska Ă€ndamĂ„l.
  • ··RĂ€tt att Ă„terkalla samtycke: NĂ€r vi Ă€r beroende av ditt samtycke som underlag för att behandla dina personuppgifter - till exempel för försĂ€ljnings- och marknadsföringskommunikation, har du rĂ€tt att Ă„terkalla ditt samtycke nĂ€r som helst. Det Ă€r mycket enkelt för dig att dra tillbaka ditt samtycke, till exempel med en prenumerationsknapp pĂ„ e-post, om du vill begĂ€ra att detta blir gjort av oss, kan du kontakta vĂ„r kundtjĂ€nst eller vĂ„r DPO pĂ„ dpo@Karma.casino
  • ··RĂ€tt att inte vara föremĂ„l för automatiserad behandling: Vi anvĂ€nder ibland system för att göra automatiska beslut baserat pĂ„ din personliga information. Dessa automatiska beslut kan pĂ„verka de produkter, tjĂ€nster eller funktioner vi kan erbjuda dig nu eller i framtiden eller möjligheten att anvĂ€nda vĂ„r service. Du har rĂ€tt att göra invĂ€ndningar mot ett beslut som görs genom automatisk bearbetning av din personliga information, och att begĂ€ra mĂ€nsklig beslutsprocess, om sĂ„dant beslut har potential att fĂ„ rĂ€ttsverkningar som berör dig. Detta gĂ€ller Ă€ven personuppgifter som anvĂ€nds för marknadsföringsĂ€ndamĂ„l (inklusive profilering).

Denna rÀtt gÀller inte nÀr behandlingen Àr:

  • ··nödvĂ€ndig för att ingĂ„ eller för utförande av ett kontrakt med dig eller
  • ··nĂ€r det Ă€r tillĂ„tet enligt lag

10 SÀkerhet för data

Vi behandlar dina uppgifter med största försiktighet. Vi Àr engagerade i att skydda den personliga information du förmedlar oss. Vi vidtar alla rimliga ÄtgÀrder för att sÀkerstÀlla att all information som samlas in via vÄra webbplatser behandlas sÀkert och i enlighet med denna policy och strikta dataskyddsnormer. Vi strÀvar efter att följa ISO27001-principerna och kvartalsvis genomgÄr vi Àven informationssÀkerhetsrevisioner för att bekrÀfta vÄr integritet.

11 Kontakta oss

Om du behöver ytterligare förtydliganden om din personliga information eller hur vi anvÀnder den, tveka inte att kontakta vÄr dataskyddspersonal direkt pÄ dpo@Karma.casino. VÀnligen notera att alla frÄgor som skickas till DPO kommer att besvaras endast under kontorstimmar.

12 KlagomÄl

Om du vill göra ett klagomÄl om hur vi har hanterat dina personuppgifter, kan du kontakta oss för att undersöka saken pÄ dpo@Karma.casino. Om du inte Àr nöjd med vÄrt svar eller tror att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med lagen, kan du göra ett klagomÄl till vÄr ledande dataskyddsmyndighet, Office of Information and Data Protection Commissioner (IDPC).

13 Ändringar i vĂ„r sekretesspolicy

Karma förbehÄller sig rÀtten att Àndra denna. VÀnligen granska det ofta för uppdateringar eller Àndringar. Om vÀsentliga Àndringar görs i sekretesspolicyn, inklusive Àndringar om hur vi anvÀnder dina personuppgifter, meddelas du innan Àndringarna trÀder i kraft. Detta förhandsmeddelande ger dig en lÀmplig tid för att du ska övervÀga och förstÄ Àndringarna innan de trÀder i kraft och bestÀmma om du godkÀnner dessa nya Àndringar. Om du inte godkÀnner Àndringarna i sekretesspolicyn eller pÄ annat sÀtt inte accepterar Àndringarna inom tidsperioden kan vi kanske inte fortsÀtta att tillhandahÄlla nÄgra eller alla produkter och tjÀnster.

Denna policy uppdaterades senast 29 juli 2019.

This website www.Karma.casino is operated by Bethard Group Limited, a company registered in Malta and licenced in the European Union having company registration number C69565 and a registered office at Burlington Complex, Level 1, Dragonara Road, Paceville, St. Julians, STJ3141, Malta. Bethard Group Limited is operating under the following license, issued by MGA (Malta Gaming Authority): MGA/B2C/312/2015 granted as of the 1st of August 2018.

Spela mÄttligt. Spela ansvarsfullt.
www.stodlinjen.se & www.spelpaus.se

© 2021 KARMA.CASINO Alla rÀttigheter förbehÄllna.

Spel & betalmetoder

7.7.0